25 Aralık 2010 Cumartesi

Altın Çilek Nedir?

osyetenin zayıflama sırrı olarak gündeme gelen Altın Çilek dünyanın lif oranı en yüksek meyvesidir. En yakın rakibinden 3,5 kat daha fazla lif içeren yapısı onu dünya zayıflama sektörünün gözdesi yapmıştır. Bu lifli özelliği sayesinde net bir tokluk hissi sağlamakla birlikte en önemli özelliği vücuttan su kaybetmeden, kasları değil yağları hedef alarak kısa zamanda yüksek ve sürekli kilo kaybı sağlamasıdır.


Papaya ise, yerli halkın genelde kolay sindirilmesi ve kilo kaybı yapmaması için etlerin üzerine kurusunu serptiği ve Mart 2010 da kanseri 24 saat içinde durdurmaya başladığı, kanser oluşumunu engellediği haberleri ile gündemimize oturmuş tropikal bir meyvedir. içerisinde bulunan papain sayesinde yenilen besinler kalorileri değerlerini kaybederek kilo ve yağların oluşumuna büyük darbe vurmaktadır.
En inatçı bünyede bile inanılmaz sonuçlar veren Altın Çilek & Papaya karışımı şu an itibari ile piyasada bulabileceğiniz en kuvvetli zayıflama takviyedir. Hangi ürünü denerseniz deneyin sonuçta Altın Çilek & Papaya ürünümüzü satın almak zorunda kalacaksınız. Seçiminizi sıradan zayıflama ürünlerinden yana kullanıp hem zaman hem para kaybetmemek için şu an çok düşünmeden kararınızı verin 


Kleopatra’nın Hazinesi Artık Sizlerle

Piyasada bulunan ve zayıflattığını iddaa eden ilaçların nerdeyse tamamının hiç bir işe yaramadığını biliyor muydunuz? Zayıflama sektörü malesef Türkiye’de umut tüccarlığına dönüşmüş ve de gerçekten zayıflamak isteyen kullanıcıların büyük çoğunluğunun kafaları iyice karışmış durumda. Zayıflayacağım umuduyla alınan bitkisel takviyelerin zayıflatmaması hem hayal kırıklığına hemde maddi kayıplara neden olmakta ve ülkemiz profesyonel gıda takviyeleri kullanımı konusunda Avrupadaki rakamlara hiç bir zaman ulaşamamaktadır. Bugün size, profesyonellerin araştırmaları ve müşteri geri dönüşlerine göre hazırlanmış, su kaybettirerek sizi kandırmayan, yapamadağı etkileri vaad etmeyen dünyanın en lifli meyvesi olarak bilinen, basında defalarca yer almış gerçek yağ yakıcı
altın çilek
‘i büyük bir güvenle sunuyoruz. Papaya meyvesi ile kuvvetlendirilmiş
altın çilek
extresi kapsülü kullanarak ayda 7-13 kilo vermek artık en inatçı bünyede bile mümkün. Bir diğer adı İnka Eriği olan ve dünyada 
altın çilek
olarak adlandırılan bu meyve, en eski ve gelişmiş toplumlardan olan İnka Uygarlığında güzelliğin, güç ve sağlığın sembolü olarak bilinirdi. Ayrıca güzelliğine ve görümününe çok düşkün olan Kleopatranın Hazinesi olarak anılır. Zayıflamadaki güçlü etkisiyle bilinen 
altın çilek
‘den tam anlamıyla yararlabilmek için meyvenin mutlaka posasının çıkartılarak ve bazı doğal işlemlerden geçirilerek elde edilen extractının kullanılması aksi takdirde aynı zayıflama etkisini sağlayabilmek için çok fazla tüketilmesi gerekmektedir. 

Altın Çilek Faydaları 

Çok Sağlıklı Bir Meyve 
Altın çilek pürüzsüz, kolay şekil alanparlak ve turuncu-sarı bir dış yüzeye sahiptir. Özü sulu ve içerisinde çok ufak açık sarı çekirdekleri vardır. Dinlendirildiğinde tadı tatlılaşır.Bu ürün taze olarak, kurutulmuş olarak tek başına veya meyve ve sebze salatalarında diğer ürünlerle beraber de tüketilebilir. 
Ayrıca altın çilek, çikolata ile kaplanıp tatlılarda da kullanılabilir. Reçellerde, soslarda keklerde vs. kullanılabilir.
Yani altın çilek harika bir ürün olup karışımlarda yada tek başına kullanılabilir.
Bu nefis ve egzotik meyve aynı zamanda çok sağlıklı ve tıbbi olarak birçok faydaya sahiptir.



Altın Çilek Kullanımı?


Sabahları kahvaltıdan önce 2 ader kullanmanız tavsiye edilir.

Akşam yemeğinden önce 1 adet kullanılması tavsiye edilir.
Altın Çilek Hapının İçeriği


Pek de bilinmeyen bu altin renkli egzotik çilek, dünyada en çok lif barindiran ve kilo verdirmeye yardimci olan bir meyve. 

Altin degerinde bir meyve: 
Altın çilek

Pek de bilinmeyen bu altin renkli egzotik çilek, dünyada en çok lif barindiran ve kilo verdirmeye yardimci olan bir meyve. 
Altın çilek
pürüzsüz, kolay sekil alan, parlak ve turuncu-sari bir dis yüzeye sahiptir. Özü sulu ve içerisinde çok ufak açik sari çekirdekleri vardir. Bu nefis ve egzotik meyve ayni zamanda çok saglikli ve tibbi olarak birçok faydaya sahiptir.

  • Kilo vermeye yardımcı olur.
  • Diyabet – şeker hastalığına faydalıdır.
  • Sindirim sistemindeki parazitleri yok etmeye yardımcıdır.
  • Dünyanın en zengin lif oranına sahip meyvesidir.
  • C Vitamini oranı yüksektir.
  • Antioksidan destek ihtiva eder.
  • Kanı arındırmaya yardımcı olur. Görme sinirleniri yapılandırmaya yardımcı olur.
  • Prostat ve boğaz ağrıları tedavilerinde yardımcı olumlu etkileri olduğu gözlenmiştir.



Papaya

Papaya bitkisi yapraklarını dökmeyen, tropikal bölgelerde yetişen büyük bir çalı veya küçük bir ağaçtır. Meyveleri kavuna benzediği için ona kavun ağacı da denir. Güneşli, sıcak, humuslu ve bol sulu topraklarda yetişir. Dişi ve erkek papaya bitkileri ayrı ayrı olup (nadiren birlikte); meyve üretmek için her ikisine de ihtiyaç vardır. Meyveleri yaz aylarında iyice olgunlaştıktan sonra toplanır. Bitkinin boyu türlerine göre 1,2 – 3,6 m. arasında olabilir.Olgunlaşmamış papaya meyveleri; bazı ülkelerde (Güney Amerika) sebze olarak pişirilmekte veya salatası yapılmaktadır. 

Papaya meyvesi; demir, kalsiyum, potasyum, fosfor mineralleri ile A, B1, B2, C vitaminleri ve karoten (carotene – kansere karşı koruyucu bir madde) açısından oldukça zengindir. Fakat modern kullanımı, içerdiği bu vitamin ve minerallerin yanısıra, meyvelerinde bulunan bol miktardaki proteolitik enzimlerden (Proteinleri eriten ve sindiren enzimler: Papain, Papaya peptidase-A ) kaynaklanmaktadır. Bu doğal enzimlerden en etkilisi olan papain’ dir. Papain’ e, mide tarafından salgılanan ve proteinleri sindiren-parçalayan enzim olan pepsin’ e benzerliği nedeniyle “Bitkisel Pepsin” adı da verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder